Stylingtipsen som får kläderna att se bättre ut

Du är nog inte ensam om att ha funderat på hur modeller alltid kan få alla typer av plagg att se så snygga ut. För visst är det konstigt att de kan bära upp exakt vad som helst och se ut som filmstjärnor? Det är inte helt ovanligt att man köper kläder som på skyltdockor eller på en modell ser hur häftiga ut som helst, men när man väl kommer hem och provar är man allt annat än nöjd. Hemligheten ligger nämligen i stylingen. Med rätt typ av styling kan du också se till att se välklädd och snygg ut i alla typer av kläder. Vi har listat några av de bästa stylingtipsen vi har hittat för att göra din vardag mer moderiktig!

Håll dig till en trend i taget – Visst kan det vara lockande att prova på alla trender på en och samma gång, men detta kan i många fall få dig att se rörig ut. Det finns mängder med trender därute och det bästa du kan göra är att försöka hålla dig till en i taget, åtminstone i en och samma outfit.

Välj kläder efter säsong – Du kommer inte se moderiktig ut för att du går i sommarkläder under hösten. Folk kommer bara tro att du är tokig. Satsa på att välja snygga kläder efter säsong, t.ex. snygga västar som passar till man eller kvinna eller varför inte en stilren rock. Västar shoppar du lättats på nätet!

Less is more när det kommer till oversize – Oversize är helt enkelt hur snyggt som helst och dessutom väldigt bekvämt, men här är det viktigt att inte gå till överdrift. Om du har för många olika typer av oversize kläder på dig på en och samma gång är risken stor att du istället ser ut som ett tält och allt annat än en fashionista.

Tröja i eller utanför byxorna – Det har blivit allt mer trendigt att stoppa in tröjan i byxorna och vi älskar verkligen den här trenden, men hur vet man när man ska göra det och inte? Det finns egentligen bara en trendregel när det kommer till det här. Om byxorna du bär får din rumpa att se riktigt snygg ut så stoppa in tröjan, annars låt det vara!

Strumpgarderoben, hur ser din ut? – Få saker kan förstöra en outfit så snabbt som ett par strumpor som inte lämpar sig för skorna de sitter i. Nuförtiden finns det alla möjliga typer av strumpor i butikerna som passar till allt från lårhöga stövlar till pumps och sneakers. Se till att du uppdaterar din strumpgarderob så att du kan ha åtminstone ett av varje par. När du ändå är igång så kolla även igenom dina underkläder. Många av dagens plagg är väldigt tunna. Satsa på en kollektion i beige!

mts_truepixel