Senaste modetrenderna

Det finns nog inget roligare än att se vad som kommer vara trendigt under nästa säsong, och uppdatera garderoben efter favorittrenderna. Men det kan också vara överväldigande att försöka ha koll och skapa en översikt över alla modeveckor, alla visningar, och hur man kan göra för att anpassa trenderna efter sin personliga stil. Då är det tur att det finns enkla sätt att få sammanfattningar på just detta, Till exempel så kan man läsa hur Damernas Värld listar heta trender under 2016. Visst är det härligt när någon annan gör det tunga jobbet åt en!

Hur ser vi ut hösten 2016?

HK_Central_York_House_Ice_House_Street_GucciHösten 2016 kommer bli en fantastisk modesäsong. Vi ser mer färg än någonsin, och inte bara de klassiska juveltonerna som kommer varje höst. Acne till exempel, förvånade en hel modevärld genom att låta modellerna bära pastellfärger. Något vi kan se även hos Marni och Mary Katrantzou. Flera designers visade upp oversizade byxor, gärna ankel- eller vadkorta. Om det blir kallt om benen i höstrusket kan du följa Karl Lagerfelds tips och ha tunna spetsstrumpor i dina pumps. Det är lätt att känna att alla dessa tips ruinerar en, men Nu kan du sänka dina lånekostnader med Advisa och på så sätt ha råd att fylla garderoben med mer heta höstkläder. Du kanske till och med har råd med Guccis bomberjacka som blivit en hit som synts på massvis av kändisar, från Kendall Jenner till Gwen Stefani. Den rosa jackan i glansigt siden, och med broderade blommor är höstens it-plagg så det kommer inte vara svårt att hitta en billigare variant hos de stora kedjorna.

Kappor och stövlar

Som vi nämnt är Guccis bomberjacka höstens mest omtalade plagg, men på våra breddgrader är det lite opraktiskt med en så tunn jacka till hösten. Om du letar inspiration till kappor kan vi rekommendera djurmönstrat som hos Sonia Rykiel, eller oversize men fortfarande elegant som hos modefavoriten Isabel Marant. Isabel Marant står också bakom de mest åtråvärda stövlarna för säsongen, i rött lack kräver de uppmärksamhet! Kolla även in den kommande höstens mode genom att spana in hur kändisarna klär sig redan nu. Deras stylister har nämligen direkt tillgång till de kläder som syns på catwalken, och därför bär många höstkollektionen nu på sommaren. Tittar vi på paparazzibilder och foton från röda mattan är det två trender som är väldigt tydliga, metaller och over knee-stövlar. 90-talet fortsätter alltså att dominera modebilden. För att upprätthålla en personlig stil rekommenderar vi alltså dig inte att köpa vartenda modeplagg som det tipsas om, utan hitta det du tycker om, och som du kan inkludera i din egen stil. Du måste inte heller köpa designerkläder, utan se det som en inspiration, och försök hitta något liknande som passar din plånbok. På så sätt kan du enkelt gå mot din snyggaste höst någonsin.

mts_truepixel