Mode & tips i vardagen

När det gäller att klä sig modernt i vardagen kan det vara många som får en känsla av att man kanske mer ser uppklädd ut än som att man följer de absolut hetaste trenderna. Det är därför viktigt att man hittar rätt kombination av det som är det hetaste modet just nu och det som man kan känna sig bekväm i hela dagen. Läs vidare om du vill veta hur du kan tänka!

Stor väska som funkar både till jobb och fest

På hösten och vintern kan det vara bekvämt att ha en stor väska som man får plats med lite allt möjligt i. Det kan till exempel vara så att man behöver plats för en extra kofta som man kan dra på sig på eftermiddagen när det börjar bli lite kallt. Eller så kanske det handlar om att man vill ta med sig ett par bekväma skor att använda efter utekvällen när man ska ta sig hem. Det finns många snygga alternativ hos BagsOnline.se om man vill beställa på nätet. De är även prisvärda och håller hög kvalitet.

Bekväma stövlar med klack

I fråga om vilka skor man ska välja när hösten börjar komma kan det faktiskt vara snyggt med stövlar som har lite klack. Man behöver ju inte välja stövlar som har väldigt hög klack eftersom det kan ge ett intryck av att man ska gå ut på fest. Då är det bättre att tänka både stilrent och snyggt. Sedan kan man ju ha dem till de gångerna det verkligen är fest också om man skulle vilja det.

Kofta som går att lägga på axlarna om det blir varmt

Eftersom det kan skilja mycket i temperatur på morgonen och på kvällen under hösten kan det vara klokt att ta med sig en extra kofta när man ska gå någonstans. Om man inte har plats för den i sin väska kan man alltid välja en sådan kofta som faktiskt är snygg att hänga över axlarna och knyta runt halsen. Det här är väldigt skönt eftersom man fortfarande håller värmen utan att man behöver svettas hysteriskt. Man kan ju se till att det är en tunn kofta i början av hösten medan man kan byta till lite varmare varianter när vintern börjar nalkas.

En tunn kappa som fungerar både som vindskydd och snygg detalj

När det kommer till att välja jacka eller kappa kan det också vara lite svårt. Därför är det smart att välja en tunn kappa och sedan kan man klä sig varmt under den. Kom då ihåg att du kanske behöver en storlek större än vanligt om du ska få plats med en varm kofta eller tröja under. Det finns också en hel del vackra sjalar att använda när det blir kallare i luften.

mts_truepixel