Festligare basplagg & accessoarer gör stylingen enkel

I den hektiska vardag många av oss lever i, kan det vara svårt att hinna med stylingen. Väl framme på jobb eller skola tittar man ner på sin outfit och undrar hur man egentligen tänkte under morgonstressen. Troligen känner många igen sig här, och ibland blir utstyrseln långt ifrån något man stoltserar med under dagens gång. Därför gäller det att göra det enkelt för sig själv, så man kan känna sig självsäker och snygg även under dagarna som börjar med stress och morgonkaos.

Håll det enkelt men var inte rädd för något lite extra

Här kommer de omtalade basplaggen in i bilden, för visst finns det en anledning till att i princip alla modemedvetna anser en basgarderob vara nödvändig. Basgarderoben bör innehålla plagg som enkelt kan matchas och anpassas till så många tillfällen som möjligt. Färger såsom svart, vitt och naturfärger är vanliga men om din favoritfärg till exempel är blå och din garderob mestadels består av färger som matchas väl därtill, så varför inte. Bara för att man väljer en lättmatchad garderob med svart klänning, vit skjorta, jeans, kjolar och byxor i svart eller naturtrogen färg, så behöver det inte innebära att man måste hålla det alltför vardagligt. Den vita skjortan kan till exempel vara gjord i ett lent silkestyg, och med tillägg av en lyxig karakteristiskt doft såsom en Elizabeth Arden parfym känner sig alla genast lite lyxigare.

Sätt färg med accessoarer

När en snygg basgarderob har skapats, är det dags att sätta lite färg och prägel på outfiten. Även en stressig morgon hinner man slänga en sjal kring halsen och på med ett matchande diadem. Så enkelt är det faktiskt, så här gäller det bara att rikta in sig på ett fåtal färger så att man enkelt kan matcha accessoarerna med varandra. Accessoarerna behöver givetvis inte vara enfärgade, då mönstrat faktiskt kan förenkla matchningen ännu mer. Är man lite mer vågad i sin styling kan man välja snygga hattar, som genast ger outfiten en självsäkerhet utöver det vanliga.

Mindre detaljer som gör stor skillnad

Ha för vana att alltid ha några smycken i väskan, så går det alltid att piffa till outfiten under dagens gång. Perfekt när en after work kommer på tal eller när lunchdejten hör av sig spontant. Låt personligheten lysa igenom med hjälp av smycken. Det spelar egentligen ingen roll om dessa är färglösa eller en riktig färgklick, men med färgglada smycken gäller det såklart att man begränsar resterande accessoarer eller att man tänker på att följa en enhetlig linje där även de övriga accessoarerna är med på noterna.

Med ovan nämnda tips bör även den mest hektiska individen kunna få till en snygg outfit på nolltid. Att den dessutom ska kunna personifieras utan att vara särskilt tidskrävande är ett stort

plus.

mts_truepixel